Spoed: 123427810

Tarieven 

De kosten van de tandheelkundige behandeling zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) en zijn voor iedereen gelijk.

Klik hieronder op de lijst van uw keuze om de tarieven* in te zien:

Heeft u na het lezen van deze lijst nog vragen over de tarieven? Vraag het gerust aan onze behandelaars en medewerkers, zij helpen u graag verder!

* Colosseum Dental praktijk is niet verantwoordelijk voor de juistheid van tarieven die gepubliceerd worden door derden. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. Dit geldt evenzo voor type- en drukfouten.
 

Belangrijk om te weten:

  • Het is raadzaam om met de behandelaar goed te bespreken wat uw behandeling omvat, zowel voor uw gebit als voor de financiën.
  • Vraag om een begroting voor behandelingen boven € 250,-.
  • Tandheelkundige behandelingen bestaan vaak uit verschillende onderdelen. Zo kan er sprake zijn van verdoving bij een behandeling, extra isolatie, tussenlagen of techniekkosten. Het is daarom verstandig om voor duurdere behandelingen vooraf een begroting aan te vragen, zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Voor behandelingen boven de € 250,- zijn aanbieders van mondzorg verplicht u een gespecificeerde begroting te geven. Indien u dat wenst zijn onze behandelaars ook bereid om een begroting te maken bij lagere kosten.
  • We adviseren u om goed advies in te winnen bij uw zorgverzekering wat wel en niet vergoed wordt. Het is belangrijk om op de voorwaarde van de zorgverzekeraars te letten. Vermijd onnodige risico dat u een eigen bijdrage moet betalen. Daarom is overleg met uw zorgverzekeraar heel belangrijk als u een duurdere behandeling aangaat. 
  • Onze prijsopgave (ofwel begroting) is 3 maanden geldig binnen hetzelfde jaar. Per 1 januari kunnen de tarieven door de NZA weer gewijzigd zijn. Ook uw gebitssituatie kan na 3 maanden weer veranderd zijn waardoor er een ander advies mogelijk is.
     

Heeft u nog vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Adres
Openingstijden
© 2022, Colosseum Dental Benelux. | Alle rechten gereserveerd.